• Home
 • Bureau
 • Projecten
 • Ontwikkeling
 • Contact • Ontwerp:
  Het ontwerpteam van Van Santvoort houdt zich bezig op alle niveau�s van architectuur. Kleinschalige aanpassingen aan woningen tot nieuwbouw van appartementengebouwen. Vrijstaande villa�s tot dakkapellen op bestaande woningen. Alle facetten van het ontwerpproces zijn bij ons in eigen hand. Door op voorhand al kennis te nemen van de wensen die klanten hebben, kunnen we onze ontwerpen hier perfect op afstemmen. Tegemoetkomend aan deze wensen kunnen wij deze ook visualiseren in een 3-dimensionale omgeving. Zodoende kan iedereen een beeld krijgen van zijn eigen ontwerp. Kijk voor meer informatie op de pagina Ontwikkeling.

  Bouwkunde:
  Aan de hand van de ontwerpen wordt er een goed en duidelijk plan uitgewerkt waar al onze ervaring in wordt meegenomen. Duidelijke communicatie met opdrachtgevers en gemeenten staan voorop. Ons team van projectmanagers en tekenaars staat garant voor een heldere en duidelijke uitwerking van uw ontwerp. Hierdoor zal er een vlotte afwerking komen van uw vergunningtraject. Op het gebied van restauratie en renovatie hebben wij onze eigen specialist in huis. Bekijk enkele van onze projecten op de pagina Projecten.

  Advies:

  Bouwkunde is ons vakgebied. Een adviserende taak in kwesties welke met de bouw van doen hebben beheerst ons bureau tot in de puntjes. Inhoudelijk wordt er op zaken ingegaan, er wordt geen blad voor de mond genomen in zaken waar duidelijkheid vereist is. Onze rapportages voor bijvoorbeeld de aankoop van een woning zijn duidelijk en leggen de vinger op de zere plek als deze aanwezig is. Advisering op het gebied van vergunningen en aanpassingen in bestaande situaties zijn enkele van onze speerpunten. Wonen en werken is tenslotte ons vakgebied.